Τρόποι Αποστολής

Κάνοντας την παραγγελία σας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικούς τρόπους παραλαβής των προϊόντων σας- Α. Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς ( courier ACS) Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας με εταιρία ταχυμεταφοράς ( courier ).

Η Express παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας σας (εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα), εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οπού ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως τις 3 εργάσιμες ημέρες. Ενώ, η Απλή παράδοση γίνεται σε 4-5 εργάσιμες από της παραγγελίας σας (εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα), εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οπού ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως τις 7 εργάσιμες ημέρες. Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής για εξόφληση των αγορών σας.-Β. Αποστολή παραγγελίας οι δυνατοί τρόποι πληρωμής είναι κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα. Στην πρώτη παραγγελία στο κατάστημά μας επιβάλετε μια συμβολική προκαταβολή.- Γ. Αποστολή με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας.

Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μία μεταφορική εταιρία της επιλογής σας, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την παραλαβή των εμπορευμάτων και την παράδοση τους σε σας. Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής για εξόφληση των αγορών σας.- Δ. Αποστολή με συμβατική μεταφορική εταιρία (ισχύει για αποστολές άνω των 20kg)Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μία συμβατική μεταφορική εταιρία.

Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής για εξόφληση των αγορών σας. Η χρέωση θα σας ανακοινωθεί με email ή τηλεφωνικώς, πριν από την αποστολή των εμπορευμάτων.-Ε. Επιστροφές προϊόντων. Σε περίπτωση που επιστροφής του προϊόντος πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση.Α)Αν το προϊόν έχει ανοιχτεί και χρησιμοποιηθεί τότε δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγήΒ) Αν το προϊόν είναι ογκώδες πρέπει να είναι μέσα στην συσκευασία στην οποία ήρθε το προϊόν και άριστα σφραγισμένο . Γ) η χρέωση της αλλαγής του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη Δ) Δεν γίνονται δέκτες όλες η αλλαγές μονό κατόπιν συνεννόησης.