Η Εταιρία

Η Εταιρεία Lianos μετράμε 40 χρόνια παρουσίας στο χώρο των ηλεκτρικών ειδών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Ξεκινήσαμε το 1969 στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σπιτιών και επισκευές ηλεκτρικών συσκευών. Ηπρώτη μας εταιρεία τεχνική και εμπορική ήταν στο Βύρωνα Αττικής,μετά στην Καλλιθέα και ύστερα στο Αγρίνιο Αιτωλ/νίας όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.1973: Περάσαμε στο χώρο της βιομηχανίας και από το 1979 μέχρι σήμερα έχουμε μια δυναμική παρουσία στην Ελληνική αγορά και μας εμπιστεύοντα πάνω από 300.000 πελάτες.

Η εμπειρία , η γνώση. ο σεβασμός στον καταναλωτή ,η μέριμνα για τις ανάγκες του,αλλά και οι οικονομικές δυνατότητες του μέσου Έλληνα μας οδηγούν σε συνεχή έρευνα για την εξασφάλιση των καλύτερων ειδών στις καλύτερες τιμές τησ αγοράς. Ο δικός μας χρόνος αναλώνεται για τις ανάγκες του κοινού μας,με την καθημερινή ενημέρωση, επικοινωνία, ταξίδια και στις αγορές του Εξωτερικού για να μπορούμε μόνοι μας,να διαλέγουμε και να επιλέγουμε για σας.

Τα τελευταία χρόνια προχωρήσαμε και σε εισαγωγές προ'ι'όντων από εταιρείες,που εμπιστεύεται η διεθνής αγορά. Από την εταιρεία Lianos δεν λείπει τίποτα για να ψάξετε αλλού. Ερευνήστε την αγορά και θα καταλήξετε σε μας γιατί έχουμε, γνωρίζουμε, μπορούμε να βοηθήσουμε, να εξυπηρετήσουμε, να διευκολύνουμε, να προτείνουμε λύσεις σε κάθε τι που σας προβληματίζει. Εάν μας γνωρίσετε το χώρο σας,θα σας πούμε τι σας ταιριάζει, θα σας μιλήσουμε για τη λειτουργία του και είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε για την επίλυση κάθε τεχνικού προβλήματος.

Επειδή θέλουμε να είμαστε κοντά σας όλο το εικοσιτετράωρο κι επειδή μας ενδιαφέρει να μη χάνετε πολύτιμο χρόνο και δυσεύρετο χρήμα οργανώνουμε το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στο INTERNET .Με μια δική σας κίνηση, τρέχουμε εμείς για σας και έχετε στα χέρια σας, στο σπίτι σας ό,τι μας παραγγείλετε. Η σύγχρονη σκέψη απαιτεί σύγχρονη διαδικτυακή αγορά για να είστε πάντα κερδισμένοι και χωρίς άγχος να προλαβαίνετε τα πάντα.Εμείς μπορούμε, εσείς θέλετε, σας περιμένουμε......